23948sdkhjf

Dekra udvider vognparken med 23 nye køretøjer

Dekra udvider i løbet af efteråret sin vognpark med 17 nye MAN lastbiler, 4 nye påhængsvogne og 2 nye MAN busser.

De nye lastbiler og busser er udstyret med automatgear og den nyeste teknologi inden for bl.a. brændstofreducerende kørsel, sikkerhed og kameraovervågning.

Dekra vil med investeringen sikre, at organisationens kursister kan betjene det nyeste udstyr i køretøjerne og dermed bliver klædt godt på til arbejdsmarkedets krav og udfordringer.

- Hos Dekra har vi hele tiden fokus på at skabe de bedste rammer for vores kursisters læring. De nye køretøjer er endnu et skridt på vejen til at skabe de helt rigtige betingelser for vores undervisning – og samtidig reducerer vi udledningen af CO2 markant med disse nye køretøjer. Vi glæder os til at modtage køretøjerne og tage dem i brug på vores kursuscentre i hele landet, siger uddannelsesdirektør hos Dekra, Thomas Silfen om investeringen.

Køretøjerne leveres fra MAN Truck & Bus Danmark A/S, Esbjerg.

Specifikationer for de nye køretøjer

Lastbiler

MAN TGX 18.360 4x2 LL udstyret med driftsøkonomisk 360 Hk Euro 6D motor med fuldautomatisk TipMatic PROFI Performance gearkasse. Lækkert udstyret og isoleret XL-kabine med bl.a. oliefyr/klimaanlæg og de lækreste sæder med alt i indstillingsmuligheder. Udvendigt er bilerne udstyret med spoilersæt og kameraovervågning. Teknisk er bilerne udstyret med den nyeste sikkerhedsteknologi (førerassistentpakke), som hjælper føreren med at holde vognbanen, holde korrekt afstand til forankørende samt automatisk bremse i evt. nødsituationer.

Påhængsvogne

KRONE Box Carrier 18T vekselladshængere.

Busser

Der er tale om den slidstærke rutebil MAN Lions InterCity, med en 6,9 liters dieselmotor Euro 6c på 290hk og ZF 6AP 1200 EcoLife automatgear.

Busserne er opbygget som køreskolebusser hos MAN´s egen specialopbyggerfirma, Bus Modification Center i Plauen, Tyskland. Kørerlærerstolen er centralt placeret, med integreret klimaanlæg, varme, fuld luftaffjedring samt 3-punktsele. Kørerlærerstol og selebefæstigelse er i øvrigt trækprøvet og godkendt ab fabrik!

Busserne leveres desuden med 32 kW klimaanlæg, multifunktionsrat, bakkamera samt selvfølgelig alt i sikkerhed; ESP/ABS/ASR/EBA og LGS. De leveres desuden med anhængertræk som synsfri sammenkobling, så kursister også kan tage bus-anhængerkort.

Kilde: Dekra

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079