23948sdkhjf

Stærke kræfter til Leman

Lemans udvidede bestyrelse er på plads efter selskabets ekstraordinære generalforsamling den 12. september 2019. De to nye medlemmer i bestyrelsen er er Lilian Mogensen og Ole Ringheim.

Lilian Mogensen har tidligere været koncerndirektør hos ATP og fungerer nu som professionelt bestyrelsesmedlem med fokus på forretningsudvikling, effektivisering og strategier. Ole Ringheim har solid erfaring fra transportbranchen og har tidligere været CEO Nordics hos DHL. I dag har han primært fokus på rådgivning indenfor transport- og logistikbranchen.

Den samlede bestyrelse for Leman-koncernen består nu af:
Philippe Ziegler (formand)
Karen Nielsen
Lilian Mogensen
Charles Duro
Ole Ringheim

I fremdrift

- De nye, stærke kræfter skal være med til at tegne Lemans fremtid og medvirke til vores ambitiøse vækststrategi, fortæller Group CEO Thomas Krøyer.

- Vi er glade og stolte over, at det er lykkedes os at tiltrække to dygtige bestyrelsesmedlemmer, som hver især har spændende kompetencer, der kan bidrage til Lemans udvikling.

Leman er en dansk transport- og logistikkoncern, der blev grundlagt i år 1900. Alene indenfor de seneste fem år har Leman opnået en omsætningsvækst på over 55 procent. Virksomheden er i dag ejet af den belgiske Ziegler-familie.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14