23948sdkhjf

ADP ansætter ny udviklings-chef

1. oktober startede Niels Christiansen som chef for salg og forretningsudvikling i ADP. Han kommer med mere end 30 års erfaring fra virksomheder inden for transport og shipping.

ADP har gennem flere år været i gang med en transformation af kerneforretningen, hvor omlægning af arealer og tiltrækning af nye kunder og gods skal sikre den fremtidige udvikling af havnene i Nyborg og Fredericia.

Niels Christiansen er uddannet i 1987 ved Julius Mortensen Shipping i Fredericia. Derefter bragte karrieren ham til Luxembourg i en årrække.

Efterfølgende har Niels Christiansen bl.a. været chef for stålforretningen ved Fredericia Shipping samt lavet pan-europæisk salg til multinationale kunder hos DSV. Efter tiden i Dansk Transport Optimering gik turen til Unifeeder, hvor Niels Christiansen har haft ansvar for udvikling af salget af shortsea løsninger i Nordeuropa. De seneste tre år har Niels Christiansen været ansat ved DSV Road, Horsens som Business Development Manager, med fokus på salg til større danske virksomheder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078