23948sdkhjf

TOP 10'ere: Hvem er bedst i transportbranchens top?

Hvilke transportvirksomheder tabte mest det seneste regnskabsår? Voksede mest? Ansatte flest? Se svarene og endnu flere nøgletal fra Transportmagasinets brancheanalyse

Top 10'erne lister transportvirksomhederne på en lang række nøgletal som omsætningsvækst, overskudgrad, soliditet, forrentning og resultat per medarbejder. Se tallene nederst i artiklen.

Listerne er en del af Transportbranchens Top, som du finder her: Transportbranchens Top 2019

KONKLUSION Indtjeningen kører fra omsætningen blandt landets største transportvirksomheder.

For selv om omsætningsvæksten på 9 procent er den højeste i de fem år, hvor Transportmagasinet har haft godt 250 af landets største og mest toneangivne transportvirksomheder under lup, så bliver toplinjen overhalet af indtjeningen.

Forrige års tilbagegang på 15 procent er nemlig vendt til en fremgang på 25 procent på bundlinjen. Fremdriften trækkes dog langt fra af hele konvojen: færre end halvdelen af transportvirksomhederne tjener flere penge, end de gjorde i det foregående år. Se hele analysen i Transportbranchens Top 2019.

Se ogsåTOP 50: Hvem tjener mest i transportbranchen?

Listen er baseret på de virksomheder, der indgår i udgivelsen Transportbranchens Top. Virksomhederne er udvalgt på baggrund af en blanding af regnskabsmæssige kriterier, input fra branchen og redaktionelle skøn. Der er taget udgangspunkt i de senest tilgængelige årsrapporter ved redaktionens afslutning primo september. Input til listen modtages med tak til analytiker Anders Svensmark på aso@nordiskmedier.dk.

Artiklen er en del af temaet Transportbranchens Top 2019.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094