23948sdkhjf

Hiab udvider garantien

Nu er der to års garanti på alle Loglift og Jonsered kraner.

Kranproducenten Hiab har udvidet standardgarantien til to år for alle Loglift og Jonsered skov- og skrotkran-modeller. Den udvidede garanti gælder kraner, der er bestilt efter 1. august 2019 hos Sawo.

- Selv om garantien nu er to år, gælder de samme vilkår og betingelser som hidtil, oplyser Sawo, der er den danske Hiab-forhandler. Det vil sige, at den 3-årige garanti på stålkomponenter bibeholdes, hvis man overholder det maksimale antal løft efter klassificering og i øvrigt opfylder Sawos betingelser for reklamationsret, oplyser Sawo.- Hiab har forbedret produktkvaliteten, så kunderne kan koncentrere sig om at drive deres forretning uden at bekymre sig om nedetid eller tab af ydeevne. Den udvidede fabriksgaranti er vores løfte til vores kunder om, at Hiab er et sikkert valg år efter år, når det gælder kraner med en ydeevne i top, konstaterer Sawo.

Både Loglift og Jonsered har kraner til alle former for skovbrugsarbejde, lige fra håndtering af kort-tømmer til læsning af træ i fuld længde. Jonsered har også kraner til håndtering af tunge genbrugsmaterialer.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.125