23948sdkhjf

Støtter 'Gadens Børn' med specialtrailere

NGO'en Gadens Børn kan nu ses i bysbilledet på hele seks speciallavede trailer, der er skabt af TIP Trailer Service og NTG Nordic A/S i et samarbejde.

Den første trailer kom op gaden i august og grundet "den store succes", som Tip selv kalder den, har man nu valgt at sætte yderligere fem trailere på gaden.

"Udover den ekstra synlighed trailerne skaber for Gadens Børn, så dækker NTG Nordic A/S med et beløb per trailer, der i alt giver 75 børn adgang til skole, måltider og sundhedspleje i et år," skriver parterne i en pressemeddelelse.

Gadens Børn: På syv år er det blevet til tre skoler med 470 børn, en sundhedsklinik, en
spædbarnsklinik og opsøgende arbejde. 

- Gadens Børns vision om at arbejde for en verden, hvor alle børn har lige mulighed for at opleve en sund og tryg barndom, er en vision vi rigtig gerne vil støtte op om, siger Christian Petersen, Vice President TIP Nordic og Michael Larsen, CEO NTG Nordic A/S samlet i pressemeddelelsen.
Gadens Børn arbejder med udsatte gadebørn i Kolkata, Indien.
Gadens Børn er grundlagt af Pia Lindell Qwist, der i 2012 startede en mission for at give ikke-registrerede børn i socialt belastede områder i Kolkata muligheden for at
bryde deres sociale arv igennem uddannelse og omsorg og for at tilbyde et alternativ til gaden i form af et permanent hjem med adgang til omsorg, daglige måltider og sundhedspleje.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094