23948sdkhjf

Truckproducent på ny kurs: Direktørskifte, nyt kontor og lovende partnerskab

UDVIKLING: Der sker store ændringer hos truckproducenten Jungheinrich Danmark i disse uger. Dels har virksomheden sat en ny administrerende direktør ved roret. Dels er der åbnet en ny afdeling på Sjælland. Og så har Jungheinrich Danmark nu i et par måneder haft et lovende partnerskab kørende med Team Truck.

Det er Carsten Duus, der med virkning fra 1. januar overtager stillingen som administrerende direktør hos Jungheinrich Danmark A/S efter Martina Möller. Carsten Duus har i forvejen været administrerende direktør i fire år for Jungheinrich Svenska AB, og da de to selskaber nu forener kræfterne, skal der drages nytte af de strategiske synergier, der findes i Skandinavien, oplyser virksomheden.

Tak efter fem år

Martina Möller flytter tilbage til Tyskland efter fem år i Danmark.

- Det har været en fantastisk tid med et godt team i Danmark og en meget succesrig strategisk rejse. Jeg vil gerne takke alle vores forretningspartnere og mine ansatte for det gode samarbejde og ønske min efterfølger Carsten Duus alt det bedste, siger Martina Möller.

En af hendes sidste bedrifter hos Jungheinrich var indgåelsen af samarbejde med Truck Team, som virksomheden siden september har arbejdet sammen med, således at Team Truck ApS nu kan tilbyde stort set alle Jungheinrich’s produkter og serviceniveau.

Derudover er Jungheinrich Danmark flyttet til nyt kontor i Brøndby. Kontoret i Taastrup bliver dermed lukket. (Virksomheden er dog stadig at finde i Horsens.)

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094