23948sdkhjf

Flytter aktiviteterne fra Lindø til Nyborg

BG Stone, en af landets store privatejede operatører inden for udvinding og salg af råstoffer, etablerer sig på Nyborg Havn. Det oplyser havneselskabet ADP A/S i en pressemeddelelse. 

Etableringen på Nyborg Havn betyder, at virksomheden lukker sine aktiviteter på Lindø Port of Odense. 

– Med vores nye faciliteter i Nyborg får vi en central placering i Danmark, hvor vi nemt og hurtigt kan betjene hele det danske marked. Med kajnære arealer ud til 11 meter vand får vi mulighed for at optimere vores samlede transport- og logistikomkostninger, siger Martin Rasmussen, adm. direktør i Bach Gruppen, i pressemeddelelsen.   

BG Stone har hovedkontor i Viborg, og er ejet af Bach Gruppen. Virksomheden betjener det danske marked fra flere placeringer på havne i Jylland, på Fyn og Falster. 

Firmaet udvinder granit fra egne stenbrud i Norge, som sejles med egne skibe til det danske marked. Derudover udvinder virksomheden sømaterialer fra den danske havbund, som efterfølgende indføres med skib og udvaskes for restmaterialer. Som et led i optimering af aktiviteterne samles en stor del af eres oplagring, håndtering og import af granit og sømaterialer på Nyborg Havn. 

Parterne har indgået en flere-årig aftale på leje af cirka 20.000 kvm havneareal og forventer med flere ugentlige anløb at indføre cirka 100.000 tons årligt via Nyborg Havn.

 

 

BG Stone har allerede testet faciliteterne i Nyborg med flere laster, og vil i den kommende tid etablere sig fuldt ud på deres kommende areal.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.549