23948sdkhjf
>

DK-Miljø opkøber vognmandsfirma med 100 år på bagen

Pr. 1. januar 2020 har DK-Miljø opkøbt virksomheden Marielyst Vognmandsforretning.

Det skriver DK-Miljø i en pressemeddelelse.

Tidligere ejer Finn Rasmussen forsætter som daglig leder i virksomheden, og alle 22 medarbejdere kommer til at fortsætte deres ansættelse i forretningen.

Marielyst Vognmandsforretning har mere end 100 år på bagen, og de seneste 60 år har Finn Rasmussens familie stået i spidsen for virksomheden, der råder over 10 lastbiler og en del entreprenørmaskiner. Hovedforretningen er transport og entreprenørarbejde, herunder containerkørsel, affaldsindsamling, korn/foder kørsel, grus, jord og meget andet.

- Entreprenørområdet er relativt nyt for mig, men har en god synergi med mine eksisterende aktiviteter. Derfor har det været vigtigt for mig, at Finn blev, da han har stor indsigt og erfaring med entreprenørarbejde samt et godt forhold til både kunder og ansatte, skriver Christian Andersen, administrerende direktør i DK-Miljø i en pressemeddelelse.

DK-Miljø har de seneste år bevæget sig ind på markedet for affaldshåndtering, blandt andet med en omlasteplads i Rønnede, hvor der modtages og sorteres byggeaffald. Dermed er overtagelsen af Marielyst Vognmandsforretning et naturligt skridt for DK-Miljø.

- Virksomhederne supplerer hinanden godt og gør det muligt for os at tilbyde vores kunder en totalløsning med aktiviteter både inden for affalds- og genbrugshåndtering samt biobrændsel, entreprenørkørsel og nedrivning. Samtidig får vi en god geografisk spredning på Sjælland og Falster med afdelinger i både Ringsted, Rønnede, Marielyst og Store Heddinge, fremgår det af pressemeddelelsen.

Marielyst Vognmandsforretningen havde i seneste årsregnskab, som er fra 2018, et underskud på 1,7 mio. kr.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.11