23948sdkhjf

Vognmand: Corona giver flere pakker til private

Hos J. Nørgaard Petersen A/S i Tåstrup kan de tydeligt mærke, at corona-krisen er over os. Det fortæller administrerende direktør Jesper Nørgaard til Transportmagasinet.

Virksomheden er en del af Danske Fragtmænd, og beskæftiger sig hovedsaligt med distributionskørsel. Derfor har de også været blandt de første til at mærke effekterne af de mange tiltag fra regeringen, når det kommer til den gradvise nedlukning af Danmark.

- Lige nu kan vi se en tydelig ændring i forsendelsesmønstret. Meget af det, vi kørte til forretningerne, skal nu køres direkte ud til private, siger Jesper Nørgaard, og fortsætter:

- Vi er meget afhængige af, hvad regeringen kommer med af restriktioner. For eksempel kunne vi se, at da butikkerne lukkede, betød det fra den ene dag til den anden en stor nedgang i de mængder gods, vi plejer at køre ud til forretningerne i blandt andet storcentrene. Vi støtter selvfølgelig 110 pct. op om de tiltag, der må komme, men det kan i høj grad påvirke distributionen.

Ikke mange hjemsendelser
Når det kommer til hjemsendelser af de over 100 medarbejdere, har J. Nørgaard Petersen indtil videre holdt skindet på næsten, trods omvæltninger i virksomhedens hverdag.

- Vi har nogle medarbejdere, der er begyndt at bruge af deres restferie, men indtil videre har vi ikke været voldsomt ramt af hjemsendelser. Men det er et øjebliksbillede, der gælder i dag, for ingen kan sige noget om, hvordan det udvikler sig, fortæller direktøren.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081