23948sdkhjf

Volvos nye modeller forsinkes

Volvo-koncernen har besluttet at udskyde produktionen af de nye lastbilmodeller. Det drejer sig om de nye FH, FH16, FM og FMX-modeller, hvor poduktions-start er udskudt til starten af 2021 på grund af Corona-krisen. Volvo-fabrikken skulle være startet på dem til september.

Herhjemme har Volvo Trucks Danmark også udskudt salgsstarten af de nye lastbiler til uge 37 – det vil sige engang i september.

- Der har været stor interesse for de nye lastbiler, og vi har faktisk allerede solgt en del, forklarer Helle Hessel, der er pressechef for Volvo Trucks Danmark.

- Vi har kunnet sælge de nye modeller siden uge 11, men fra denne uge sælger vi udelukkende vores classic-modeller. De vognmænd, der har nået at bestille en af de nye, kan enten beholde bestillingen og få den leveret, når bilerne er der – eller de kan konvertere deres køb til en classic-model.

Transportmagasinet: Jamen, der bliver da ikke produceret lastbiler i øjeblikket.

- Nej; men produktionen går forhåbentlig i gang inden længe, og så er det er fortsat de eksisterende modeller, der bliver produceret, svarer Helle Hessel.

- Vi har heldigvis nogle rigtig gode classic-lastbiler, som stadig er populære blandt vognmændene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125