23948sdkhjf

Stena Line vil sende 600 ansatte hjem og afskedige 150 i Storbritannien og Irland

Stena Line vil sende 600 ansatte hjem og foretage 150 afskedigelser i Storbritannien og Irland som konsekvens af coronakrisen

Stena Line vil sende 600 ansatte hjem og foretage 150 afskedigelser i Storbritannien og Irland som konsekvens af coronakrisen. Det oplyste selskabet i en pressemeddelelse mandag. 

Mandag den 6. april meddelte Stena Lina, at rederiet planlægger at gennemføre overstående tiltag, hvilket ifølge rederiet er er "uundgåeligt" som følge af coronaviruspandemien, som har haft en dramatisk indflydelse på rejser og transport gennem Europa.

Selskabet vil sikre at opretholde 80 pct. af lønningerne.

Siden coronakrisens udbrud har Stena Line oplevet et stort fald i reservationer og fragtmængder. Rederiet går ud fra, at passagertallet ikke vil komme højt nok op igen før 2021.

Selskabet oplyser, at på grund af en mærkbar nedgang i omsætning, er det nødt til at at "tage svære beslutninger" for at sænke udgifterne og sikre, at deres vitale forsyningslinjer med vigtige varer i Europa.

- Covid-19 krisen betyder, at Stena Line oplever en mærkbar nedgang i passagerantallet og fragtmængder gennem selskabets 20 europæiske ruter. Vi må tage nogle meget svære beslytninger, som vi håbede, at vi aldrig behøvede at træffe, siger Ian Hapton, direktør i Stena Line i pressemeddelelsen.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.204