23948sdkhjf

HMF vil sælge asfalt-kasser

HMF Group A/S og DC Container A/S i Havdrup har indgået et samarbejde om at udvikle nye asfaltkasser og forbedre HMF’s hejseladskasser.

- Samarbejdet vil give vores kunder flere valgmuligheder samt nemmere og mere fleksibel tilpasning til specifikke køretøjer, siger Jakob Dyhr, som er salgschef for HMF Danmark.

Aftalen med DC Container omfatter først og fremmest produktion af nogle helt nye HMF-asfaltkasser med 2-delt hydraulisk isoleret låg.

- Det har ikke været muligt at producere dem før, men med DC Containers erfaring og ekspertise er det nu muligt at tilbyde produktet, som bliver en af de første på markedet, siger Jacob Dyhr.

Hejseladskasser outsources

Samarbejdet betyder også, at HMF's produktion af hejseladskasser outsources.

- Hidtil er de blevet produceret på vores egen fabrik i Rødekro. Fremover vil DC Container også overtage denne produktion.

- Asfaltcontainerne og hejseladskasserne vil vi ikke lænere producere selv, men i fællesskab med DC Container. Det skaber nogle nye muligheder for at kunne tilbyde ting, vi ikke kunne tidligere, siger Jakob Dyhr.

Kunderne vil få mulighed for at tilvælge nye former for ekstraudstyr og forbedringer til HMF’s hejseladskasser, såsom justérbare stopmål og muligheden for tectyl-behandling af kasserne før brug.

30 års erfaring erfaring

- Vi kan bidrage med masser af erfaring, siger DC Containers direktør Søren Pedersen.

- Vi har lavet containere af alle slags i over 30 år. Derfor kan vi nogle forskellige ting med nogle forskellige materialer, og nogle nye detaljer, som måske ikke har været muligt før. 

- Det nye samarbejde vil give kunderne flere valgmuligheder og nemmere tilpasning til specifikke køretøjer. Derudover betyder samarbejdet også, at vi i fremtiden vil kunne tilbyde vores kunder hurtigere levering og et bredere produktprogram til de rigtige priser, slutter Jakob Dyhr.

HMF vil fortsat stå for at udføre reparationsarbejde og ombygninger på produkterne, ligesom de vil blive ved med at føre reservedele for alle virksomhedens produkter.

DC Container blev startet i 1986 af Leon Lempel, som også driver firmaet. Containerne designes i Danmark og produceres på egen fabrik i Polen..

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079