23948sdkhjf

Marius Pedersen opkøber FKS Slamson

Marius Pedersen A/S og FKSSlamson A/S har indgået aftale om Marius Pedersen A/S’ køb af FKSSlamson A/S. Det oplyser Marius Pedersen i en pressemeddelelse.

Købet indebærer, at Marius Pedersen A/S overtager 100% af aktierne. 

FKS Slamson har, med udgangspunkt fra Fyn, i dag 9 afdelinger rundt i Danmark samt ca. 170 medarbejdere. Virksomheden er førende specialist inden for kloakservice med ekspertise i slamsugning, tv-inspektion og kloak-/ledningsreparationer for offentlige, private og erhvervskunder.

Marius Pedersen har, som en del af et omfattende produktprogram inden for affalds- og genanvendelsesindustrien, også landsdækkende aktiviteter inden for slamsugning og tanktransporter for både offentlige kunder såvel som industri- og erhvervskunder.

- Vi har i de sidste 3-4 år i familien talt meget om, hvordan vores virksomhed skulle føres videre på den bedste måde for vores kunder, medarbejdere og familien. For et år siden besluttede vi, at den bedste løsning var et salg til en virksomhed med en historik og et DNA, som minder om vores, siger FKS Slamsons nu tidligere ejer Vagn O. Knudsen, og tilføjer:

- Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tusind tak til alle vores medarbejdere – og selvfølgelig også til de kunder og samarbejdspartnere, som vi har haft så gode relationer til i alle årene. Jeg er overbevist om, at vi alle kommer til at opleve, at vi bliver stærkere sammen med Marius Pedersen A/S.

Administrerende direktør i FKS Slamson Michael Nielsen udtaler, at han glæder sig til at få Marius Pedersen med ombord, og han ser samtidig frem til samarbejdet med Vagn O. Knudsen i minimum tre år mere, da han fortsætter som bestyrelsesformand.

Ifølge meddelelsen er FKS Slamson "en yderst veldrevet og professionel virksomhed, der passer rigtig godt med de aktiviteter, som vi driver i Marius Pedersen."

- Så vi ser en fin synergi mellem de to virksomheders aktivitetsområder. Både Marius Pedersen og FKS Slamsson udspringer fra Fyn og har udviklet sig til landsdækkende virksomheder, og der er et stort match på virksomhedskultur og –ånd i de to selskaber. At indtræde som ejer af FKS Slamson passer i Marius Pedersens overordnede vækststrategi på serviceydelser inden for området, siger Simon Clausen, administrerende direktør i Marius Pedersen.

Opkøbet er betinget af konkurrencemyndighedernes godkendelse.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.174