23948sdkhjf

Bornholmsk vognmand lægger million til bundlinjen

Håndsprit og handsker er ingen begrænsning for at tjene penge på vognmandskørsel. Det fremgår af 2019-regnskabet fra Ole Holm Transport A/S.

Den bornholmske vognmand lagde mere end en million kroner til indtjeningen fra 2018 til 2019, hvor man leverede et resultat før skat på 2,9 mio. kroner.

Og selv om det meste af verden lige nu lider under konsekvenserne af coronavirus og dets følgeeffekter, så har det ikke ramt virksomheden, der kan trække historiske spor tilbage til 1941.

Ikke berørt af corona
- Selskabet er for nuværende ikke direkte berørt af de gennemførte restriktioner, men hvis udbruddet af corona-virus bliver langvarigt, vil dette medføre generelt nedgang i den økonomiske aktivitet og behovet for transporteret gods, hvorved selskabet også vil blive påvirket negativt, skriver direktør Erik Jørgensen i den ledelsesberetning, der er underskrevet 26. maj i år.

Ole Holm Transport A/S kører både på Sjælland og Bornholm, hvor man har haft sit domicil siden grundlæggelsen.

Tidligere på året indgik Ole Holm Transport en aftale med Ikea, så bornholmske kunder nu kan afhente varer bestilt via Klik & Hent hos vognmanden i Rønne.

Ole Holm Transport A/S
mio. kr. 2019 2018
Nettoomsætning
Resultat af primær drift
Resultat før skat
Årets resultat
Balancesum
Egenkapital
Antal ansatte
Regnskabsåret blev afsluttet dd. mmmm åååå.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094