23948sdkhjf

Proace City udkommer nu

Toyotas nye varebil, Proace City, kommer ud til Toyota-forhandlerne i juni. Priser fra under 100.000 kr.

Når Toyota introducerer sin nye, kompakte varebil, Toyota Proace City her i juni, sker det med en attraktiv startpris på 99.900 kr. ekskl. moms og levering. Dermed placerer modellen sig som et af klassens bedste tilbud med højt udstyrsniveau, stor lastevolume og masser af nyttelast. Dertil kommer et lavt brændstofforbrug, høj fleksibilitet og med kørekomfort som i en personbil.

Der bliver tale om tre udstyrsudgaver: Base, Comfort og Comfort One. I sidstnævnte får man blandt andet alufælge, klimaanlæg, nøglefri betjening, trådløs oplader til smartphone, indfarvede kofangere og et stort udvalg af sikkerhedsudstyr.

Proace City er lillebror til den store Proace kassevogn fra 2016 og kommer i et bredt udvalg af modeller med både mellem og lang akselafstand, et varerum på op til 4,4 kubikmeter og plads til to Europa-paller side om side. Lasteevnen bliver på op til 1.000 kg.

Motormæssigt kan man få en 3-cylindret 1,2-liters turbobenzinmotor med 110 eller 130 hk. Man kan også vælge en 4-cylindret 1,5-liters turbodieselmotor med 75, 102 eller 130 hk og 8-trins automatgear.

Netop nu
- Det er netop i disse dage, at vi introducerer den nye Proace i Danmark. Her i midten af juni kommer modellen ud til alle vores forhandlere, så det muligt at prøvekøre dem og bestille dem, forklarer pressechef Anders Tyrstrup fra Toyota Danmark.

Proace er en del af samarbejdet mellem Toyota og den franske PSA-koncern. Det betyder, at bilen er i familie med Peugeot Partner, Citroën Berlingo og Opel Combo, som alle delte prisen "Årets Varebil 2019" både i Europa og i Danmark.

Se gennem metal
Selv om bilmodellerne er ens, er der mulighed for at lave mindre forskelle på modellerne. Således har Toyota valgt at give tre års fabriksgaranti på Proacen, mens søstermodellerne nøjes med to år.

- En anden forskel er, at vi har det nye bakspejl-kamera som standard allerede fra vores mellemste udstyrsmodel, Comfort. Hos de andre gælder dette specielle bakspejl kun for dyreste modeller, siger Anders Tyrstrup.

- Selv om varerummet er lukket og uden ruder, kan man med det specielle bakspejl se alt, der foregår bag varebilen. Der sidder et kamera i bagenden. Det har forbindelse til en lille skærm, der sidder der, hvor bakspejlet normalt sidder. Når man ser i det, oplever man det nærmest som at se igennem metal, siger pressechefen.

Proace City kommer også som personbil med op til syv sæder.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078