23948sdkhjf

DSV: Broen har en kæmpe betydning

- De 20 år er gået stærkt. Det er svært at forstille sig, hvordan det ville være, hvis vi ikke havde Øresunds- og Storebæltsbroen i dag, siger Simon H. Galsgaard, adm. direktør for DSV Road Denmark.

- Der er ingen tvivl om, at disse byggerier - også Femerntunnelen der er på vej - har en stor betydning for vores samhandel og udvikling. 

- Hver gang, der kommer et nyt stykke infrastruktur, er det noget, som vi og vores kunder tager vel imod, fordi det giver os nogle flere muligheder.

- Vi er er i et konkurrenceudsat marked, så for os handler det om at benytte den forbindelse, der geografisk og økonomisk er rigtig. Øresundsbroen har ikke førsteret; men den er en vigtig del af den struktur, vi bruger. Vi benytter også færgerne ved Helsingør-Helsingborg, Grenaa-Varberg og Frederikshavn-Gøteborg.

Det afhænger af, hvor i Norden, vi skal hen. Mange gange tager vi færgen til Sverige og kommer tilbage til Danmark via broen.

- Der er ingen tvivl om, at broen har haft en kæmpe stor betydning for Danmark og Sverige, og især for Øresundsregionen. Engang imellem er der grund til at rose politikerne, når de har nogle store ambitioner. Der er grund til at rose dem her, slutter Simon H. Galsgaard.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.363