23948sdkhjf

E3-direktør er ikke blevet klogere af krisen

E3 vil strække sig langt for at undgå fyringer under coronakrisen. Sådan lød udmeldingen fra direktør Per Jørgensen i marts.

Og selv om det er lykkes at holde på virksomhedens medarbejdere, så erkender E3-direktøren, at krisen har ramt hårdt og måske fortsat vil gøre ondt.

- Vi er ikke blevet ret meget klogere. Vi troede, vi bare skulle 3-4 måneder længere hen, så ville det rette sig, men det er ikke sket, siger Per Jørgensen og fortsætter:

- Der er også grænser for, hvor mange udestuer, der skal bygges, og hvor mange plankeværk, der skal males, så vi kommer sikkert til at se, at selv nogle af de steder, der har haft rigtig travlt under krisen, også vil opleve mere normaliserede tilstande igen.

Kan trække lange spor

Efter Per Jørgensens vurdering er vi ikke på den anden side endnu – tværtimod kan krisen trække spor år ind i fremtiden.

- Det næste års tid bliver formentlig også på lavt blus. Men markedet kan ændre sig på 14 dage lige for tiden; når man tror, det er vendt, så går det nedad igen. Og der er helt klart overkapacitet i markedet, det er jeg ikke i tvivl om, siger han og tilføjer:

- Der har været bump på vejen, og vi er ikke super-optimister, men vi må tage det som det kommer, siger direktøren, som opsummerer det seneste kvartal således:

- Maj og juni var nogle udmærkede måneder, mens juli fik pilen til at pege lidt nedad igen. Så havde du spurgt mig for en måned siden, havde jeg nok været mere optimistisk, end jeg er nu. Men det er meget individuelt for de forskellige kunder. Vi oplever, at kunder, der ikke har holdt ferielukket i mange år, nu pludselig må lukke, fordi der er så lidt at lave.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.281