23948sdkhjf

City Container øger fokus på kerneforretningen

Klimabevidsthed er kommet for at blive.

Og det øgede fokus på genanvendelse og affaldshåndtering fra både politikere og transportbranchen selv spiller en stor rolle for den måde, direktør Nikolaj Meyland-Smith leder City Container på.

- Den seneste klimahandlingsplan spiller i den grad en rolle for os. Vi er inde i en naturlig udvikling, hvor vi bruger det store klimafokus til at bidrage og skabe løsninger for renere fraktioner og håndtering, og en stadig større del af genanvendelse. Det er en meget lang værdikæde, men markedet både generelt og vores fokus er, at vi skal lave de mest kosteffektive og miljøvenlige løsninger, så de har potentiale til at blive implementeret og udviklet endnu mere, siger Nikolaj Meyland-Smith til Transportmagasinet.

Økonomiske og praktiske løsninger

City Container skal skabe miljøvenlige løsninger, der kan være med til at løfte kundernes behov, men der er mange faktorer, der spiller ind. Én af dem er økonomi, for en løsning kan være nok så god, hvis ingen har råd til at betale for den; men også mulighederne for genanvendelse og sporbarhed spiller ind.

- Mulighederne ligger sådan set åbne, men løsningerne skal først og fremmest være forretningsmæssigt interessante og dernæst effektive, så de rent faktisk kan bruges i virkeligheden. Vores fokus er på løsninger og produktudviklingsmuligheder, hvor der er lav kompleksitet og høj anvendelighed, siger Nikolaj Meyland-Smith, og tilføjer:

- Vi ser også at nogle af vores meget store kunder har en større interesse i beviseligt at sortere affald og sikre genanvendelse af både almindeligt kontoraffald og industriaffald, men også på byggepladser og nedrivninger. Det er det, vi skal understøtte med nogle supereffektive og gode løsninger.

Strømliner koncernen

2021 bliver spændende for City Container. Året byder på opstart af to nye kontrakter, og vækst står fortsat højt på dagsordenen. Og arbejdet med at strømline koncernen fortsætter.

- Vi har valgt at skære lidt ned på aktiviteter, der ikke fokuserer direkte på affaldshåndtering. Vi har selvfølgelig brug for en bred profil på tværs af branchesegmenter for at tilbyde de bedste logistikløsninger til affaldshåndtering til kunderne, men vi skal hele tiden fokusere på kerneforretningen, siger Nikolaj Meyland-Smith.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094