23948sdkhjf

AVAS overtager materiel fra Kloster

BERIGTIGELSE: Det fremgik tidligere af artiklen, at AVAS havde overtaget Kloster A/S. Det er ikke korrekt. Der er blot tale om en overtagelse af materiel.

Transportmagasinet beklager fejlen.

AVAS A/S har fra i dag 1. oktober overtaget kantbiler, trailer, værktøjer samt bemanding fra Kloster A/S i Løsning.

Det bekræfter de to virksomheder over for Transportmagasinet, som ved en beklagelig fejl først havde skrevet, at der var tale om en virksomhedsovertagelse.

- Grundet misfortolkning af vores tidligere opslag understreger vi at vi ikke har overtaget Kloster A/S. Vi har overtaget et udsnit af deres ydelser. Det vil sige kantbiler, trailer, værktøjer samt tilhørende bemanding fra Kloster A/S i Løsning. Vi tager derfor klar afstand til den journalistiske tolkning og vending og beklager overfor Kloster A/S, kunder, samarbejdspartnere osv. at denne misforståelse er opstået, siger adm. direktør Jan Ruberg Kjelgaard fra AVAS til Transportmagasinet.

God samarbejdspartner

Han tilføjer, at overtagelsen sker med et ønske om at udvide det geografiske dækningsområde for AVAS.

Hos Kloster A/S takker man de hidtidige kunder i forretningsområdet for et godt samarbejde og glæder sig over, at stafetten nu gives videre til en god samarbejdspartner.

- Frasalget af forretningsområdet skyldes at Kloster A/S ønsker at holde fokus på de andre forretningsområder i virksomheden såsom element-, entreprenør-, container-, blokvogns- og kranbils transport samt stevedoreforretning og knuserafdeling som alle er områder i vækst, hedder det i en mail fra virksomheden fra Løsning.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11