23948sdkhjf

Ministre kaldt i samråd om forsinkede særtransporter

Transportmagasinet har de seneste uger beskrevet, hvordan langsommelig sagsbehandling af særtransporttilladelser koster branchen millioner af kroner - til stor frustration hos blandt andre DSV og Per Aarsleff.

Venstres transportordfører, Kristian Pihl Lorentzen, har som reaktion på oplysningerne valgt at kalde justitsminister Nick Hækkerup (S) og transportminister Benny Engelbrecht (S) i samråd. Det skriver DIBusiness.dk.

- Det er en helt uacceptabel situation. Vi skal selvfølgelig finde en langsigtet løsning med Færdselsstyrelsen involveret. Men der er samtidig brug for et hurtigt indgreb, der løser problemerne her og nu, siger Kristian Pihl Lorentzen til DIBusiness.dk.

Rigspolitiet erkender problemet og skriver til DIBusiness.dk at:

”Rigspolitiets Nationale Færdselscenter er bekendt med at sagsbehandlingstiderne for særtransporter i mange tilfælde er blevet uforholdsmæssigt lange. Derfor vil vi nu drøfte behovet for en revision af særtransportbekendtgørelsen med Færdselsstyrelsen med henblik på en mulig lempelse af bekendtgørelsen.

Rigspolitiets Nationale Færdselscenter er enig i, at der bør etableres en smidigere sagsbehandling ved en forenkling af høringsproceduren mellem særtransportkontorerne og kommunerne og dermed afhjælpe lange sagsbehandlingstider."

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.091