23948sdkhjf

Elektrisk, praktisk, god

Ritter Sport har taget den første eActros I brug.

Den batteridrevne lastbil Mercedes-Benz eActros er nu i brug hos chokoladeproducenten Alfred Ritter GmbH & Co KG.

Det familieejede firma har specialiseret sig i de firkantede chokoladebarer og har base i Waldenbuch nær Stuttgart. Den elektriske lastbil skal køre mellem virksomhedens lager i Dettenhausen-lageret og produktionsstedet i Waldenbuch.

Lageret ligger cirka syv kilometer væk fra produktionsstedet, og lastbilen skal køre med hasselnødder, mandler, indpakningsfolie og andet emballagemateriale.

Den nye eActros skal også forsyne Ritter Sports fabriksudsalg - "Schoko Shop" - ved virksomhedens hovedkvarter i Waldenbuch med friskproduceret chokolade fra fabrikken ved siden af.

Den 18-ton tunge lastbil har en rækkevidde på ca. 200 kilometer og er udstyret med en Schmitz Cargobull kølekasse, som også er elektrisk betjent og derfor emissionsfri. El-bilens batterier oplades natten over på fabrikken i Ritter Sport efter dagens ture.

- I mere end to år har mange kunder testet vores eActros til distributionstransport inden for forskellige anvendelsesområder.

- Vi er glade for, at Ritter Sport nu også bruger eActros her i Stuttgart-området til at levere sin produktion i overensstemmelse med efterspørgslen, siger Jasper Hafkamp, der er leder af Global Marketing hos Mercedes-Benz Trucks.

For Andreas Ronken, adm. direktør hos Ritter Sport, er beskyttelse af naturressourcer et integreret element i virksomhedens aktiviteter.

- Vi vil operere i harmoni med menneskeheden og naturen. Det inkluderer også den CO2-neutrale transportløsning, som vi tester nu, siger han.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078