23948sdkhjf

- Det er et stort skulderklap

Dansker headhuntet til internationalt dæk-team i Continental

Med et utal af udviklere og ingeniører investerer den tyske dæk- og teknologigigant Continental konstant i udvikling og optimering af produkter og nye teknologier.

Den indsats skal danske Jesper Nielsen nu være en del af. Han er tiltrådt i stillingen som Product Manager for truckdæk i Tyskland. Sammen med resten af teamet skal han være tovholder for fremtidens dæk- og teknologiudvikling.

Jesper Nielsen får ansvaret for vinterdæk og re-gummiering af dæk til tunge køretøjer.

- Det er et kæmpe skulderklap at blive headhuntet til sådan en stilling, siger han.

- Selvom jeg kender området indgående fra mange års erfaring i produktion af vinterdæk, lærer jeg stadig nyt hver dag. Jeg bliver stadig overrasket over, hvor kompleks dækudvikling egentlig er. Det tager tid at udvikle nyt, fordi alt skal testes til perfektion.

Jesper Nielsens nye udviklingsteamet har hovedsæde i Hannover og er sammensat af håndplukkede medarbejdere fra blandt andet Tyskland, Mexico og Tyrkiet.

Selv om Jesper Nielsen tiltræder i en ny stilling, bibeholder han stadig dele af ansvaret i sin nuværende stilling som Nordic Marketing & Business Development Manager Truck Tires.

De seneste 11 år har Jesper Nielsen været ansat i forskellige stillinger hos Continental, herunder som Truck/Fleet Coordinator og Nordic 360 Fleet Service Manager.

Gevinst for hele koncernen

- Jesper har den helt rette viden og erfaring til jobbet, siger Georg Nielsen, der adm. direktør for Continental Dæk Danmark.

- Han er en stærk profil, og han bliver uden tvivl en gevinst for hele koncernen. Samtidig ser vi det som en kompliment, at netop en dansk profil er blevet udvalgt. Det viser, at vi er med i toppen, når det kommer til dialog med kunderne om udfordringer og ønsker til udviklingen af fremtidens dæk, slutter Georn Nielsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.539