23948sdkhjf

Nu også leasing af slamsugere

I slutningen af 2017 lancerede TIP leasing og udlejning af tanktrailere på det nordiske marked. Udvidelsen af forretningen underbyggede på det tidspunkt TIP’s tidligere investeringer i markedet gennem overtagelsen af den finske virksomhed Nordic Tank’s eftermarkedsafdeling.

Nu fortsætter TIP udvidelsen af sit markedsområde og har tilføjet slamsugere til produktporteføljen.

- Vi har længe været interesseret i at komme ind på slamsuger-markedet. Vi ser det som et yderst interessant område, der komplementerer vores nuværende udbud af tanktrailere, siger Peter Lundsbjerg, der er salgschef for Tankers i TIP Nordic.

- På nuværende tidspunkt har vi slamsugere fra Capelotto og Bucher Municipal (tidligere J. Hvidtved Larsen) klar til udlejning i Danmark, Sverige og Norge.

- Traditionelt set har kunderne på dette marked selv finansieret deres udstyr, men nu får de muligheden for at lease disse på operationel leasing inkl. service. Vi tilbyder alt fra et års korttidsleje til langtidsaftaler op til 8 - 10 år, alt efter hvad der passer ind i kundens forretningsmodel, siger Peter Lundsbjerg.

- En af de største fordele for kunderne er, at de via operationel leasing kender deres faste omkostninger på flåden og dermed kan budgettere med disse.

Største flåde af tanktrailere

Forventningen til markeden for slamsugere er stort, ligesom den også var det, da man gik ind i tanktrailer-markedet.

- Tanktrailer-markedet var et nyere forretningsområde for den nordiske region, men det var ikke nyt for TIP, der har mange års succes på dette marked i andre dele af Europa, fortæller Christian Hatting Petersen, Vice President, TIP Nordic.

- Tanktrailere er et mere komplekst produkt end gardintrailere. Det stiller andre krav til service og vedligehold. Derfor har vi et dedikeret team til dette segment, og det har vi naturligvis kunnet trække på i Norden.

- Vi har en af de største og mest forskelligartede flåder af tanktrailere i Europa. Udover leasing, udlejning, service og vedligehold tilbyder vi også "sale & leaseback", hvor vi køber kundens nuværende flåde af tanktrailere for derefter at lease dem tilbage til kunden. Alt sammen skræddersyet efter kundens behov, siger han.

Renovering af tanktrailere

TIP tilbyder også renovering af tank trailere. Her ombygger TIP med succes ældre tank trailere, hvor det for eksempel er hele chassiset, aksler, calibre, bremser mm., der renoveres.

Dette forlænger levetiden på den enkelte trailer betydeligt og giver i sidste ende en økonomisk gevinst for den enkelte kunde.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079