23948sdkhjf

Synsgigant køber op i Nordsjælland

Dekra Bilsyn overtager Nordsjællands Bilsyn i Helsingør pr. 1. marts 2021, og udvider hermed etableringen på Sjælland, hvor Dekra Bilsyn i forvejen er repræsenteret i Brøndby, Rønnede og Næstved.

Mads Ingrisch åbnede synshallen i Helsingør for 10 år siden, og han ser frem til at blive en del af den store synskæde.

- Jeg glæder mig, siger han. Dekra Bilsyn har et godt bagland, der har mange års erfaring fra branchen. Som en del af kæden får vi bedre mulighed for at følge med udviklingen i branchen. Det bliver rigtig godt for forretningens udvikling, siger Mads Ingrisch.

Synshallen i Helsingør bliver Dekra Bilsyns første synshal i Nordsjælland.

- Vi vil gerne være danskernes foretrukne synshal, og det glæder os meget, at vi nu også er repræsenteret i Nordsjælland, siger direktør Githa Nørbæk, Dekra Bilsyn.

- Mads’ synshal er en kvalitetsbevidst og kundefokuseret virksomhed, hvilket passer perfekt ind i vores værdisæt. Vi ser frem til samarbejdet og til, at vi sammen kan fortsætte synshallens positive vækst.

Kunderne kommer ikke til at mærke de store forandringer i synshallen. Alt fortsætter som det plejer.

Mads fortsætter med at være ansvarlig for den daglige drift af synshallen, og synshallens nuværende medarbejdere Claus, Mathias og Otto vil også fortsat være at finde i synshallen. Åbningstider og priser er ligeledes uændret. Det er derfor kun logo, skilte og arbejdstøj, der vil være nyt for kunderne i synshallen.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.219