23948sdkhjf

FDE Fonden: Åben for indstillinger til årets initiativpris

FDE Fonden er i fuld gang med at modtage indstillinger til ”FDE Fondens Initiativpris 2021”.

Prisen kan gives til virksomheder, organisationer, uddannelses- og forskningsinstitutioner eller enkeltpersoner, der har taget/vist ét særligt initiativ, der kan være med til at understøtte og videreudvikle dansk godstransport og logistik og styrke erhvervets konkurrenceevne.

- Vi ønsker med prisen at fremhæve og hædre gode og fremadrettede initiativer, der kan inspirere branchens virksomheder. Ikke mindst i det sidste år med Corona-virus har transport- og logistikvirksomhederne på mange kreative og nytænkende måder sikret, at dansk erhvervsliv og borgerne er blevet forsynet med de varer og produkter, der er brug for. Så vi ser frem til at modtage rigtig mange gode indstillinger og forslag til, hvem der fortjener at få ”FDE Fondens Initiativpris 2021, siger FDE Fondens formand Jens Iwer Petersen.

FDE Fondens Initiativpris afløste sidste år ”Talentprisen”, der i 10 år har hædret talenter i transport- og logistikbranchen.

Den første modtager af Initiativprisen var Ole Larsen Transport A/S, Århus, der blandt andet har oprettet et Innovationscenter med det formål at facilitere nytænkning og være centrum for udvikling af ideer, som kan understøtte og accelerere den digitale udvikling både i egen virksomhed men også i branchen som helhed.

FDE Fondens Initiativpris består af et legat på kr. 50.000, et diplom og en statuette.

Forslag til prismodtagere kan indsendes i perioden 1.-28. februar FDE Fondens hjemmeside.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078