23948sdkhjf

Stiholt udvider med kraner

Fassi og Jekko skal løfte Stiholt Hydraulic til nye højder.

Stiholt-koncernen udvider nu sit i forvejen brede udvalg af produkter og serviceydelser til transportbranchen. Stiholt Hydraulic er pr. 1. februar 2021 blevet autoriseret forhandler og servicepartner for de italienske Fassi-kraner til lastbilmontering. Samtidig er Stiholt Hydraulic gået ind som dansk importør og forhandler af Jekko-kraner til byggeri og industri.

De lastbilmonterede kraner fra Fassi produceres får i forskellige konfigurationer med løftekapacitet mellem 1 og 200 t/m. Fassi har desuden spændende nyheder i støbeskeen, som Stiholt Hydraulic skal være med til at rulle ud på det danske marked på et senere tidspunkt.

Fassi producerer sine kraner i Norditalien og er velkendt i transportbranchen herhjemme. Virksomhedens historie går næsten 60 år tilbage. Stiholt Hydraulic kommer fremover til at varetage salg, service og reparation/vedligeholdelse af Fassi-kranerne fra sine lokationer i Aalborg og Nørre Åby.

Vil styrke service

- I Stiholt-koncernen arbejder vi løbende på at styrke vores produkt- og serviceudbud til transportbranchen og nærliggende brancher, siger Stiholts adm. direktør Henrik Bruun Nielsen.

- Som autoriseret forhandler og servicepartner for Fassi-kraner breder vi nu vores produktpalette yderligere ud og styrker vores position på markedet for kundespecificerede kranbiler - både på Scania-chassiser, som vi har været autoriseret forhandler af i snart 60 år - og for lastbilkraner monteret på andre mærker, fastslår han.

Kraner på larvefødder

Det andet kranmærke, som Stiholt specialiserer sig i er også italiensk. Det hedder Jekko og har ikke tidligere været repræsenteret i Danmark.

Jekkos produktsortiment omfatter et stort udvalg af minikraner og selvkørende teleskop- og knækarmskraner, der er skræddersyet til løfte- og monteringsopgaver inden for byggeri og industri.

- Når det gælder Jekko, bevæger vi os ind på nyt kran-territorium. Jekko-kranerne er ikke beregnet til lastbilmontering men vi ser alligevel visse synergier, tilføjer Stiholts markedschef Jens Holger Pedersen.

Fra 1 til 21 ton

- Kranerne er selvkørende enheder på enten bælter eller hjul. De dækker et meget bredt løfteområde fra mindre end 1 ton og helt op til 21 ton og er kendetegnet ved meget kompakte dimensioner, lav egenvægt samt forskellige typer drivaggregater som diesel, el eller batterier.

- De er dermed velegnet til løfte- og monteringsopgaver under trange forhold på byggepladser og i industrien både inden- og udendørs. Jekkos kraner kan udrustes med et meget bredt udvalg af udstyr som glassug, mandskabskurv, spil, fly-jib, grab og forskellige gribeværktøjer, men de kan naturligvis også blot løfte i krog, forklarer han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156