23948sdkhjf

Stiholt skal servicere side-loadere

Den svenske sideloader-producent Hammar Maskin AB har indgået en serviceaftale med Stiholt Hydraulic. Det sker for at opnå større servicedækning i Danmark og for at højne kvaliteten på service, reparation og reservedelslevering.

Det specielle ved Hammars sideloadere er, at de kan afsætte og afhente 20-45 fods skibscontainere direkte på jorden. Med mere end 45 års erfaring med produktion af sideloadere er Hammar Maskin AB suveræn markedsleder – ikke kun i Danmark, men i hele verden.

- Som markedsleder har vi en forpligtelse til at levere første klasses service og reparation af vores produkter, siger Daniel Söderberg, der er aftersales manager hos Hammar Maskin AB.

- Det kan vi med Stiholt Hydraulic. Virksomheden er landsdækkende med serviceanlæg i Aalborg, Nørre Aaby og i Hvidovre. Desuden har Stiholt Hydraulic også kompetencer inden for el-arbejde og CAN bus-teknologi, som vores produkter jo også er udstyret med, tilføjer han.

Glæde og stolthed

Hos Stiholt Hydraulic er der glæde og stolthed over at Hammar Maskin AB har valgt netop Stiholt Hydraulic som autoriseret servicepartner.

- Vi arbejder hele tiden på at styrke vores servicetilbud til transportbranchen, og med tilføjelsen af Hammars sideloadere bliver vi endnu mere relevante for de kunder, der beskæftiger sig med transport og håndtering af skibscontainere, siger Stiholts adm. direktør Henrik Bruun Nielsen.

- Hammar har en fantastisk position på markedet for sideloadere. De passer rigtig godt ind i vores produktportefølje, der omfatter mange andre premium-produkter til transportbranchen.

- Vi vurderer, at der er cirka 100 af de højt specialiserede sideloadere i drift i Danmark. I takt med den stigende specialisering i transportbranchen er bestanden i vækst, og vi er klar til at byde alle container-transportørerne velkommen hos os, fastslår han.

Mekanikere og reservedele

Siden indgåelsen af serviceaftalen med Hammar har Stiholt Hydraulic haft fem mekanikere på kursus på fabrikken i Sverige. Samtidig er der etableret et lager af de mest omsatte reservedele til Hammar sideloadere, så man er klar til at servicere og reparere sideloadere allerede nu.

Selve salgsarbejdet af nye Hammar sideloadere til det danske marked fortsætter som hidtil direkte fra fabrikken i Sverige, hvor den legendariske stifter af virksomheden Bengt-Olof Hammar selv er ansvarlig for salget på det danske marked.

 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078