23948sdkhjf

LEMAN mangedobler kapacitet på medicinal-lager

Den internationale speditions- og logistikvirksomhed LEMAN vækster indenfor pharma-logistik. Efter dialog med to store pharma-kunder er kapaciteten lageret blevet mangedoblet.

Foruden opbevaring ved +15-25 grader kan LEMAN også tilbyde at opbevare aktive stoffer (API) på frost helt ned til -20 grader, samtidig med at opbevaringen ved +2-8 grader er blevet opgraderet til en lukket kølekædeløsning.

 - Vi har satset massivt på pharma-området i en årrække, og jeg glæder mig over, at vi nu kan tilbyde endnu bedre løsninger og vækste sammen med vores kunder, siger Thomas Krøyer, Group CEO hos LEMAN.

 Vækst gennem samarbejde

Der er tale om de to globale pharma-virksomheder - Xellia Pharmaceuticals og Dechra Veterinary Products - som LEMAN har haft et længerevarende samarbejde med. Begge er glade for samarbejdet og har for nyligt underskrevet nye kontrakter med LEMAN.

- Vi kigger ind i en tid, hvor vi forventer kraftig vækst. Det sætter store krav til logistikken, og det er vigtigt, at vi har en supply chain-partner, der kan agere hurtigt og følge med, efterhånden som vi skalerer op globalt, siger Anders Rasmussen, Senior Logistics Manager hos Dechra.

Anders Dorph, der er Senior Director Global Supply Chain hos Xellia, er ligeledes meget tilfreds med udvidelsen.

- LEMAN er en partner, der har god forståelse for vores verden og dagligdag. Vi har vækstet kraftigt, og det er derfor nødvendigt for os at have en international logistikpartner af en høj kaliber.

Faciliteter med høj standard

Fra lageret i Greve distribuerer LEMAN dagligt pharma- og medicinalvarer til hele verden. Det gælder alt fra kliniske forsøg og aktivstoffer til færdigproduceret medicin.

Medicinalvirksomheder og deres leverandører mødes af enormt høje krav fra såvel myndigheder som kunder, og faciliteter samt LEMANs procedurer afspejler også dette. Faciliteterne er både GMP- og GDP-godkendte.

- Vi skal altid kunne levere tårnhøj kvalitet. Vi skal som minimum leve op til kravene fra myndighederne og vores kunder. Derudover arbejder vi løbende på at optimere vores processer og løsninger, så vi hele tiden forbedrer os og kan imødekomme vores kunders og markedets behov, siger Gert Christiansen, Vice President Pharma Healthcare hos LEMAN,

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11