23948sdkhjf

Corona stopper lønhop i DSV-toppen

I februar kunne DSV Panalpina offentliggøre et rekordregnskab, men det flotte 2020 for den danske transport- og logistikkoncern udmønter sig ikke i en klækkelig lønforhøjelse til direktørduoen bestående af topchef Jens Bjørn Andersen og finansdirektør Jens Lund. Det skriver Børsen.

Sidste år steg DSV’s samlede lønudgifter til de to direktører med 0,8 procent til 38,2 mio. kr. Men selvom coronakrisen har været selskabet nådigt, er det altså ikke i 2021, at lønningerne i DSV-toppen stiger.

Sådan lyder det fra DSV’s formand, Thomas Plenborg, i forbindelse med den årlige generalforsamling.

- Vi har bedt mange af vores medarbejdere om at holde igen med lønningerne, og det skal gerne afspejle sig i toppen. I 2021 viser vi også mådehold, og det tror jeg er sundt, siger han.

Thomas Plenborg peger på corona-pandemien som årsag til, at lønningerne ikke stiger som normalt.

Til gengæld steg lønudgifterne til bestyrelsen med 13,6 procent til 6,9 mio. kr. fordelt på de syv medlemmer, hvor formand Thomas Plenborg modtager 2,3 mio. kr.

DSV's regnskab fra februar viste en omsætning på 115,9 mia. kr. for 2020.
Det var første gang, at selskabet oversteg 100 mia. kr. i omsætning. Den større omsætning betød, at DSV Panalpina samlet for året tjente 4,3 milliarder kroner. Det var 15 procent mere end året før.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109