23948sdkhjf

Stark løfter udlejningen med lastvognslifte – på timebasis

Nyt samarbejde med BMS gør det muligt for STARK Udlejning at tilbyde kunderne lifte på op til 103 meter. De store lastvognslifte lejes på timebasis inklusive fører, så kunderne får både komplet udvalg af lifte og fuld service.  

Kran- og liftvirksomheden BMS og byggecenterkæden Stark indgår nyt samarbejde om udlejning af store lastvognslifte. Stark har i forvejen en stor udlejningsforretning, og med samarbejdet med BMS bliver udbuddet af lifte komplet. BMS leverer nemlig de helt store lastvognslifte, der kan nå op til 103 meters højde. Dermed kan Stark Udlejning tilbyde kunderne materiel til stort set alle liftopgaver.

- Vi ønsker at gøre det så enkelt og effektivt som muligt for vores kunder og det nye samarbejde, giver os det fulde sortiment af lifte – fra små selvkørende lifte til de største lastvognslifte. På den måde kan håndværkere og entreprenører leje alt deres materiel hos os, ” siger chefen for Stark Udlejning Henrik Hjorth Osbæck.

De store lastvognslifte fra BMS lejes på timebasis inklusive en dygtig fører. Stark kan også hjælpe med afspærring og tilbyder at besigtige opgaven på forhånd, så kunden får den helt rigtige lift.

- Vi har forskellige lifte i vores udlejning, og nu får vi så de helt store lifte i toppen af programmet, mens BMS får adgang til flere kunder og et større marked. Det er perfekt for begge parter og ikke mindst en meget fleksibel og tilgængelig løsning for vores kunder, siger Henrik Hjorth Osbæck.

De to virksomheder er landsdækkende, så det behøver ikke tage lang tid at få en stor lastvognslift frem til byggepladsen. Lastvognsliftene betjenes altid af BMS’ egne førere: Håndværkere og entreprenører skal kun bruge tid på at bestille en lastvognslift, så sørger Stark Udlejning og BMS for resten.

 Stærkt partnerskab

BMS har også store forventninger til samarbejdet.

- Vi har branchens største flåde af lastvognslifte, og dem vil vi naturligvis gerne have ud at arbejde hos kunderne. Samarbejdet med Stark Udlejning giver os en ny måde at nå flere kunder på, og det ser vi store muligheder i. At vi indgår den her aftale med netop Stark er ingen tilfældighed. Vi har begge et stærkt brand i byggebranchen, så vi betragter det her som starten på et stærkt partnerskab, der også bliver en kæmpe fordel for vores fælles kunder, siger direktør i BMS Jens Enggaard.

Stark Udlejning findes på 25 lokationer fordelt ud over hele Danmark. Her kan håndværkere og entreprenører leje alt fra håndværktøj til gravemaskiner og lifte. Med aftalen med BMS får kunderne altså nu også mulighed for at vælge mellem mere end 40 lastvognslifte, hvoraf de største er på 90 – 103 meter.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.156