23948sdkhjf

DSV med opkøb til 26 milliarder

Den danske logistikkæmpe DSV Panalpina har netop offentliggjort, at de opkøber Agility Global Integrated Logistics (GIL). GIL værdisættes med handlen til 4,2 mia. dollar svarende til 26 mia. kr., skriver DSV Panalpina i en meddelelse tirsdag.

Med opkøbet vil DSV blive verdens tredjestørste transport- og logistikfirma med en omsætning på omkring 142 milliarder og mere end 70.000 medarbejdere. 

Det er især luft- og søforretningen, den i forvejen største afdelingen i DSV Panalpina, vil blive kraftigt styrket af opkøbet af GIL.  

- GIL og DSV er et fremragende match, og vi er stolte af, at vi kan annoncere vores aftale om at gå sammen. Kombinationen af vores to globale netværk vil give os muligheden for at tilbyde vores kunder et endnu højere service-niveau.

- GIL's stærke markedsposition i APAC og Mellemøsten supplerer DSV's netværk godt og vil understøtte vores langsigtede ambitioner om værdiskabelse. Vores to koncerner deler allerede en kultur af iværksætteri og lokalt ejerskab, og vi ser frem til at byde GIL's talentfulde personale velkomne hos DSV, siger topchef hos DSV Jens Bjørn Andersen.

Handlen forventes lukket i tredje kvartal. Indtil da vil DSV Panalpina og GIL fortsætte deres arbejde separat og uafhængigt.

Tirsdag offentliggjorde DSV Panalpina også deres regnskab - der viser stor vækst. Læs det her.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078