23948sdkhjf

Sjette LEMAN-kontor i Kina på en måned

Det er kun en måned siden, at LEMAN annoncerede sit indtog i Kina ved at åbne kontorer i Shanghai, Ningbo, Tianjin, Shenzhen og Qingdao. Efter en flyvende start og overvældende interesse fra eksisterende og nye kunder, åbnes dørene til et sjette kontor – denne gang i Beijing.

- Vi har fået enorm god respons, efter vi plantede LEMAN-flaget i Kina og dermed på et helt nyt kontinent, siger Thomas Krøyer, Group CEO hos LEMAN.

- Vi vidste godt, at der lå et stort forretningspotentiale gemt i at ekspandere til landet grundet den store betydning, det har for verdenshandlen.

- Interessen for vores ydelser er dog steget i en sådan grad, at vi nu bliver nødt til at åbne endnu et kontor for at kunne følge med efterspørgslen.

Ambitiøs vækststrategi 

Thomas Krøyer understreger, at det er en del af en løbende proces, hvor man kigger på initiativer, der kan være med til at realisere virksomhedens ambitiøse vækststrategi. Denne strategi er lige så enkel som den er ambitiøs: at fordoble vejtransporten og tredoble sø- og luftfragten over de kommende par år.

LEMAN-bossen afviser derfor ikke, at yderligere kontoråbninger i Kina kan komme på tale.

- Kontoret i Beijing åbner officielt i morgen den 12. maj og vil blive bemandet af dygtige og erfarne medarbejdere, der er klar til at trække i arbejdstøjet og gøre en forskel for kunderne allerede fra dag et, siger Thomas Krøyer.

Efter åbningen vil LEMAN være til stede i seks af de største logistiske knudepunkter i Kina.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.095