23948sdkhjf

MAN: - Vi er stolte af de små og mellemstore lastbiler

MAN TGM er tilpas lille til at kunne finde en nem vej gennem byen, men tilpas stor til at have masser af gods med.

Når talen falder på lastbiler, er der mange - også journalister på fagbladene - der kun tænker på de såkaldte "tunge" lastbiler. Hos MAN i Danmark har vi altid været stolte af at kunne tilbyde markedet de såkaldte "små" og "mellemstore" lastbiler. Det er en niche, som MAN traditionelt altid har været stærke i, siger Claus Lindholm, chef for markedsinformation hos MAN Trucks i Skandinavien.

- Vores nye MAN TGM falder i kategorien "mellemstore lastbiler," og blandt denne lastbils mange formål kan især nævnes regional distributionskørsel.

Ifølge Claus Lindholm er MAN TGM tilpas lille til at kunne finde vej gennem byen for at aflevere eller hente gods. Alligevel er den tilpas stor til at have oceaner af gods med.

- TGM klarer let turen fra Aarhus til København, og med den helt nyudviklede model lader den ikke sin "storebror" MAN TGX meget efter, når det handler om nyudviklede komfortløsninger. TGM er en helt nyudviklet lastbil med et helt nyt førerhus, der er udviklet i tæt samarbejde med chauffører.

- En testkørsel siger mere end 1.000 ord. Derfor er vi i øjeblikket på vej rundt i landet med vores Distribution Tour, hvor landets mange distributionskunder kan få sig en prøvetur og en god lastbilssnak.

- Erfaringerne fra de første uger af Tour’en er rigtigt gode. Mange har taget godt imod vores helt nye MAN TGM, slutter Claus Lindholm.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078