23948sdkhjf

Hurtig levering var afgørende - Tre nye lastbiler på én gang

Vognmand Klaus Ambrosius Jensen, der driver Skovby Transport i Risskov i den nordlige del af Aarhus, stod og skulle bruge en ekstra bil, fordi en kunde havde mere gods, der skulle transporteres.

Den jyske Iveco-forhandler Bache A/S kunne både hjælpe med en lånetrækker og levere tre nye to-akslede Iveco S-Way trækkere sammen med tre nye 3,5 ton Daily-kassevogne i en samlet handel.

- Og jeg har bestilt yderligere to mindre lastbiler hos Bache, nemlig to Eurocargo 320, siger Klaus Ambrosius Jensen.

Skovby Transport råder over 45 store og små køretøjer. Den ene halvdel er trækkere og forvogne, mens den anden er kassevogne og otte-pallers liftbiler.

Reagere hurtigt

- Iveco er en god og stabil lastbil til en fornuftig pris – og så er det godt at have en god forhandler her i Aarhus, der kan levere, når man har behovet, siger vognmanden.

- Vi skal kunne reagere hurtigt, så en kunde har en ekstra-opgave – ellers går den til en anden.

Hos Bache kunne man i første omgang stille med en trækker, som Skovby Transport kunne låne som den ekstra bil. I anden omgang var Bache også hurtig med leveringen af tre nye Iveco S-Way trækkere.

Standardtrækkere med øget sikkerhed

De tre nye trækkere er 2-akslede med motorer på 480 hk og AS-Tronic gearkasser med automatiseret gearskifte. Dertil kommer bak- og cyklistkamera for at øge trafiksikkerheden og sideskørter for at forbedre brændstoføkonomien.

- Ellers er der tale om standardbiler, forklarer Klaus Ambrosius Jensen.

- Selv om chaufførerne kører ud om morgenen og er hjemme igen om aftenen, har vi valgt at have sovekabine. Chaufførerne skal have mulighed for at tage en halv time på den ene side - og måske en halv time på den anden i løbet af dagen; men der kan opstå behov for, at chaufførerne må tage en overnatning i bilerne.

Tre nye kassevogne

Klaus Ambrosius Jensen har også fået tre Daily-kassevogne med plads til 16 kubikmeter i kassen.

- Hos os kører kassevognene tre-fire år, siger Klaus Ambrosius Jensen og forklarer at stabilitet også er det afgørende grundlag for Skovby Transports aktiviteter på kurer-kørsel og pakkedistribution.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094