23948sdkhjf

Michael Bache: Da jeg fik mulighed for at få Grethe med ombord, var jeg ikke i tvivl

Grethe Hartmuth er ny driftsdirektør i Danmarks største Iveco-forhandler.

Danmarks største Iveco-forhandler, Bache A/S, har ansat Grethe Harmuth i en nyoprettet stilling som driftsdirektør/COO.

Grethe Harmuth bliver daglig leder af Baches afdeling i Padborg. Derudover skal hun arbejde på tværs af virksomhedens fem afdelinger med driftssparring og personalemæssige forhold.

Jobbet rummer desuden strategisk udvikling af virksomheden sammen med hovedaktionær og adm. direktør Michael Bache.

Fra finans til transport

Grethe Harmuth har en lang karriere fra den finansielle sektor bag sig, hvor hun har arbejdet med erhvervskunder fra en række jobs i både Sydbank og Frøs Sparekasse. Hun har blandt andet været erhvervsdirektør i Sydbank.

- Vi har igennem længere tid drøftet muligheden for at styrke ledelsen i Bache A/S med en direktør, der har det primære ansvar for bl.a. driften, HR samt bidrage til at optimere vores processer. Da muligheden bød sig for at få Grethe med ombord, var jeg ikke i tvivl om, at hun er det rette match for os, siger Michael Bache.

Kender til transportbranchen

Selv siger Grethe Harmuth, at hun er glad for at have fået jobbet som COO hos landets største Iveco-forhandler.

- Jeg har haft kunder i transportsektoren i mange år, så det er en branche, jeg kender til og har fulgt løbende. Jeg ser frem til, at jeg nu skal arbejde med branchen indefra.

- Jeg kender også Bache A/S og Michael fra min tid i Sydbank, så og glæder mig til samarbejdet med de mange dygtige medarbejdere.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078