23948sdkhjf

Lastbiltrafikken over Storebælt rekordhøj

Nye tal for maj viser, at lastbiltrafikken over Storebælt fortsat ligger på et rekordhøjt niveau. I maj passerede lidt mere end 138.000 lastbiler broforbindelse mellem Fyn og Sjælland. 

Trafiktallene er en pålidelig indikator for aktiviteten i vejgodsbranchen, men bruges også som billede på den generelle samfundsøkonomiske udvikling. 

- Fragtmarkedet buldrer derudad, og aktiviteten i sektoren og samfundet generelt er meget højt, siger branchedirektør i Specialforeningen for Logistik og Distribution (SLD), Jesper Kronborg.

- Selv om det seneste år har været præget af corona og forstyrrede internationale logistikkæder, er det høje niveau i transportbranchen herhjemme nok et niveau, der vil fortsætte noget tid endnu.

- Det lægger et pres på den kapacitet, der er i markedet, hvor vi har brug for alle gode kræfter fra både danske såvel som udenlandske vognmænd. Vi følger i hvert fald udviklingen med trafiktallene tæt, da det giver et godt spejlbillede af aktivitetsniveauet i branchen, siger Jesper Kronborg.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Rent kvindehold på chaufføruddannelsen
Frode Laursen er med til at bekæmpe madspild
Tiptrailer på 59 kubik til Kjellerup
DI om nye EU-krav: Det er en kæmpe opgave
Varebils-specialist gearer op til vækst
Venstres trafikordfører ramt af vælgernes dom
Andre Nordiske Medier
Licitationen
Motor-magasinet
Søfart

Send til en kollega

0.14