23948sdkhjf

Lastbiltrafikken over Storebælt rekordhøj

Nye tal for maj viser, at lastbiltrafikken over Storebælt fortsat ligger på et rekordhøjt niveau. I maj passerede lidt mere end 138.000 lastbiler broforbindelse mellem Fyn og Sjælland. 

Trafiktallene er en pålidelig indikator for aktiviteten i vejgodsbranchen, men bruges også som billede på den generelle samfundsøkonomiske udvikling. 

- Fragtmarkedet buldrer derudad, og aktiviteten i sektoren og samfundet generelt er meget højt, siger branchedirektør i Specialforeningen for Logistik og Distribution (SLD), Jesper Kronborg.

- Selv om det seneste år har været præget af corona og forstyrrede internationale logistikkæder, er det høje niveau i transportbranchen herhjemme nok et niveau, der vil fortsætte noget tid endnu.

- Det lægger et pres på den kapacitet, der er i markedet, hvor vi har brug for alle gode kræfter fra både danske såvel som udenlandske vognmænd. Vi følger i hvert fald udviklingen med trafiktallene tæt, da det giver et godt spejlbillede af aktivitetsniveauet i branchen, siger Jesper Kronborg.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094