23948sdkhjf

To nye bogietrækkere til John Frederiksen

John Frederiksen International Transport A/S fik for nylig to af de helt nye Volvo-modeller. Der er tale om to Volvo FH460 6x2 bogietrækkere – den ene med ADR-udstyr.

Bilerne er opbygget som sættevognstrækkere og er udstyret med 13-liters 460 hk turbocompound motorer, I-Shift gearkasse, Globetrotter XL-førerhus og med New York førerhuspakke. Der er blandt andet el-justerbare De Luxe førerstole med hukommelse, to køleskabe, I-Park Cooler, ekstra isolering til reduktion af varmetab og ekstra støjisolering.

Endvidere er bilerne udstyret med Volvo Fjerntransport Brændstofpakke med I-See og I-Roll som reducerer brændstofforbruget ved hjælp af GPS-oplysninger om topografi via kort. Der er Volvo Dynamisk Styring (VDS) med personlig indstilling, VEB+ motorbremse (opfylder ADR retarder krav), ACC med adaptiv fartpilot, I-Cruise (giver mulighed for at tilpasse over- og underhastighed via eco niveauer, udsynspakke ++,adaptive LED forlygter m.m.. Øvrige lygter er ligeledes LED.

Lastbilerne er leveret med Volvos nye flådestyringssystem Volvo Connect, der blandt andet giver mulighed for online administration af køre- og hviletider, VAS knap (Volvo action Service) og Volvo Sølv-servicekontrakt, der indeholder aktiv serviceplanlægning med forebyggende vedligeholdelse samt reparationer af drivlinje sliddele m.m.

Bilerne er leveret af Finn Mortensen, Volvo Truck Centers nye servicecenter i Taastrup.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109