23948sdkhjf

Tre Renault-lastbiler til Fredensborg

Fredensborg Vognmandsforretning ApS har netop fået leveret en 14 ton Renault Trucks D. Lastbilen er udstyret med DTI 8-Motor med 280hk/1050 Nm. Opbygningen er en CargoBox fra Danlad med opbygget BÄR lift. Bilen er beklædt indvendigt med filt som en møbelkasse.

Det er den anden ud af tre Renault-køretøjer, som Fredensborg Vognmandsforretning får leveret i år. I januar fik Dennis Petersen en Renault Master med box/lift opbygget af Danlad A/S og med Webasto køleanlæg.

Senere i juli får vognmanden endnu en Renault Master kassevogn med en 150 hk E6 motor med automatgear. Den er opbygget med isoleringskit i varerummet og Konvekta køleanlæg. Bilen skal bruges til udbringning af mad til borgere i Fredensborg kommune

Dennis Petersen har tegnet Renault Start & Drive Excellence servicekontrakt på alle bilerne, hvilket inkluderer dækning af vinduesviskere, pæreskift, 24/7 nødservice samt vores dækning mod stenslag og rudeskift, hvis uheldet er ude.

Alle tre biler er leaset gennem Renault Trucks Financial Service af Peter Søndergaard og solgt af Christian Weber, Volvo Truck Center Hillerød.

Fredensborg Vognmandsforretning ApS blev startet i 1990 og ledes i dag af Dennis Petersen. Firmaet råder over tre varebiler og to lastbiler alle fra Renault Trucks.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094