23948sdkhjf

Transportfirma: Vi kan ikke undvære faglærte chauffører

Nagel-Liller har indgået uddannelsesaftaler med seks elever. Flere er på vej.

En af de virksomheder, der har indgået uddannelsesaftaler med elever fra vejgodschaufføruddannelsen på EUC Lillebælt, er Nagel Danmark. Det er et af Skandinaviens største transport- og speditionsvirksomheder inden for distribution af temperaturregulerede varer. Virksomheden har både terminal i Vejle og Odense, og de seneste år er der opbygget godt samarbejde med EUC Lillebælt.

- Transportbranchen er meget alsidig med mange forskellige typer af kørselsopgaver. Derfor gør vi meget for at få chauffører med de rette kompetencer til netop vores type af kørsel, fortæller Finn Hansen, der er afdelingsleder hos Nagel-Group.

- Der er stor forskel på at køre med for eksempel sand og jord eller fødevarer. Derfor er det en fordel med faglærte chauffører, da de har en bredere baggrund til at bestride jobbet.  Vi er meget specialiserede. Derfor er vores behov for faglærte stort.

Nagel-Group har seks elever fra uddannelsen tilknyttet, hvoraf den ene elev er ved at gennemføre sin prøveperiode. Derudover har Finn Hansen haft yderligere tre elever til samtale.

Godt samarbejde
Det er især det gode samarbejde med skolens virksomhedskonsulenter, som Finn Hansen fremhæver.

- Vi har haft rigtig stor glæde af virksomhedskonsulenten. Vi supplerer hinanden og sparrer rigtig godt. Vores virksomhedskonsulent er også opsøgende ift. at gøre os opmærksomme på tilskudsordninger og lignende. Vi har stor gavn af samarbejdet, slutter han.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079