23948sdkhjf

HEMA udvider sortimentet: - Vi vil dække flere behov

Der har altid været stor interesse for HEMA’s grabbe og de muligheder, der ligger i deres anvendelse. Derfor er der med tiden udviklet et bredt udvalg af grabbe med masser af ekstraudstyr og tilbehør. Grabbe bliver også et stort tema på Transport 2021 i Herning, hvor HEMA har premiere på en helt ny grab-serie.

- I flere år har vi udviklet, testet og videreudviklet på en ny type grab, som er lettere og mere åben; men samtidig stærk og alsidig med de alle kvaliteter, som HEMA er kendt for, fortæller Carsten Jensen fra HEMA’s salgsteam.

- Den nye grab hedder kort og godt HJL, og den glæder vi os til at vise frem og fortælle meget mere om. Vi mener, at den er løsningen på mange af udfordringerne, der er ved at arbejde med grab.

Et af de andre områder, hvor HEMA står stærkt, er på krydsåg. HEMA´s krydsåg er beregnet til håndtering af både, skurvogne, pavilloner og andre emner der kræver skånsom anhugning - og nu er sortimentet udvidet med flere størrelser og mere styrke.

- Vores åg kan nu leveres i op til 25 ton og på mere end 5x5 meter spredning, siger Carsten Jensen. De er stadig i den velkendte, galvaniserede kvalitet.

De senere år er brugen af køreplader vokset, og det har øget interessen for HEMA’s udstyr til kørepladehåndtering.

- Vi har nogle velafprøvede produkter, der virkelig gør en forskel for de chauffører, der anvender dem, siger Carsten Jensen.

- Vi har gennem årene foretaget tilretninger af dem sammen med brugerne, så vores kørepladeåg lever i dag endnu mere op til kundernes behov og ønsker.

- Vi har også foretaget justeringer på kørepladetangen, så den nu gør det bedre end tidligere. Det er også sket efter et konstruktivt samarbejde med nogle af vores passionerede kunder. Det er tit de små detaljer, der gør en stor forskel.

- Corona-pandemien har varet rigtig længe, og selv om den har givet mange udfordringer for både os og hele samfundet, går det godt hos HEMA, siger Carsten Jensen.

- Vi har udvidet salgsstyrken og arbejder hele tiden på at yde den bedste service til alle vores kunder - gamle som nye. Det er med meget stor forventning, at vi ser frem til nogle gode og spændende dage på transportmessen i Herning. Vi glæder os altid til den dialog, vi har med kunder og besøgende på vores stand. Det er et uformelt møde, men det er også altid både konstruktivt og seriøst, lyder det fra salgsteamet hos HEMA.

Søren Martinusen, Carsten Jensen og Jesper Hansen er på standen alle dagene. Torben Andersen vil være der lørdag.

Se mere om messen Artiklen er en del af temaet Transport 2021.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11