23948sdkhjf

Blokvogn kan trækkes 29 meter ud

Broshuis har tre blokvogne med på messen - også en "ligeud" 3-akslet sætte/blokvogn med dobbelt udtræk.

-----

Tre nye blokvogne fra den hollandske trailerproducent Broshuis finder vej til Transport 2021 - og det er færre end man havde håbet på.

- Vi er desværre presset i produktionen grundet den generelle situation og konsekvenserne i verden af Covid 19, siger adm. direktør, Preben Jensen-Holm, Broshuis Scandinavia.

- Vi har været lukket lidt ned produktionsmæssigt og mangler nu dele, men vi er på vej tilbage, siger han og tilføjer, at fabrikken i Holland er fuldt oppe at køre igen. Derfor møder han op på messen i Herning fuld af fortrøstning.

- Vi er glade for, at messen kommer nu, så vi kan møde branchen igen og få en god snak om nyt materiel, siger Preben Jensen-Holm.

En af de tre udstillede trailere er nedbygget og 4-akslet dobbelt sætte/blokvogn med dobbelt udtræk til til 26 meter. Blokvognen har et Broshuis SL 2-akselaggregat med hydraulisk affjedring og styring.

- Vi har haft stor succes med vores akseltype SL 2. Den har enkelt hjulsophæng, som udmærker sig ved at have et større drejeudsving end konventionelle aksler, siger Preben Jensen-Holm.

- Den har også større hæve/sænke-funktion, foruden at den også kan opnå 12 ton-akseltryk i Tyskland.

Broshuis udstiller en anden nedbygget 4-akslet blokvogn med enkelt udtræk, selvsporende aksler, luftaffjedring, hjulbrønde og kranarmsgrav mellem bageste hjul.

Endelig udstilles en såkaldt "ligeud" 3-akslet sætte/blokvogn med dobbelt udtræk til 29 meter med både hydraulisk styring og luftaffjedring.

Broshuis er kendt for sine blokvogne med SL- og pendelaksler. Blokvognene har stor frihøjde og kan tilbydes med op til 10 aksler

Broshuis-fabrikken blev grundlagt som familieselskab i 1885 og er fortsat ledet og ejet af familien. Det er det ældste selskab for produktion af trailere for specialtransporter og containerchassiser i Europa.

Se mere om messen Artiklen er en del af temaet Transport 2021.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11