23948sdkhjf

Georg Sørensen: - Jeg glæder mig over at være i gang igen efter tvangslukningen

Efter 17 måneder med restriktioner og tvangslukning åbnede MCH Messecenter Herning igen dørene til messecentret. Det var med messen Formland for en måned siden - og det blev en stor succes.

Nu vendes øjnene mod Transport 2021, som er en af de næste messer i rækken. Forventningerne er store både hos udstillerne, branchen og adm. direktør Georg Sørensen.

- Vi har de seneste 17 måneder lært meget om værdien af at mødes med andre. Vi har fundet ud af, at online møder har sine fordele; men vi er også blevet bekræftet i, at det fysiske møde kan noget helt særligt.

Mødet mellem mennesker

- Det fysiske, personlige møde mellem kunder og leverandører er efterspurgt og savnet. Derfor glæder vi os alle i MCH meget over, at vi nu sammen med udstillere og besøgende kan være med til at genstarte det personlige møde, siger Georg Sørensen.

- Nu kan vi igen gøre det, som vi brænder for - nemlig at danne rammen om mødet med og mellem mennesker.

Det sværeste var uvisheden

For en månedstid siden medvirkede Georg Sørensen i et live-interview med Jyske Bank TV, hvor han blev spurgt om, hvad der personligt havde været det sværeste for ham under nedlukningen.

- Det sværeste var at se, hvad det gjorde ved medarbejderne og alle dem, som er afhængige af os, svarede Georg Sørensen.

- Det er som ringe i vandet. Nedlukningen af messecentret påvirker både byen og egnen. Det, der har holdt mig i gang, har været, at der er så meget at kæmpe for. Der er så meget værdi i det for byen, egnen - ja, hele Danmark. Vi er jo et mødested for hele Danmark.

- Det, der glæder mig allermest, er, at vi står her i dag og har overlevet den her periode.

Nu kigger vi fremad. Vi er ikke i mål mål endnu, men jeg tror på, at det nok skal lykkes, slutter Georg Sørensen.

Artiklen er en del af temaet Transport 2021.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.251