23948sdkhjf

Der bliver travlt på SAWO’s stand

Traditionen tro har SAWO en af de allerstørste stande på transportmessen. Og der bliver masser af flotte opbygninger - og et par verdenspremierer.

Det er travle tider. Der er en voldsom aktivitet i markedet - men det er jo tegn op, at kunderne har travlt og køber mange produkter. Så vi er inde i en god spiral.

Sådan siger en meget positiv Dan Gregersen, adm. direktør i SAWO, umiddelbart inden Transport 2021 - og det bliver hans første transportmesse som chef for SAWO’s tropper. Og han glæder sig, for - som han siger - vi har så meget at vise.

SAWO har igen i år en af de absolut største stande i Herning med aktiviteter både inde og ude - og masser af spændende opbygninger at se på.

- Der kommer en masse flotte opbygninger - både med kraner og hejs, forklarer marketingkoordinator Vivian K. Knudsen.

- Vi vil vise flere opbygninger med den største af vores Hiab-kranerne, X-HiPro 1058; men der kommer også en del mellemkraner. Den mindste kran bliver en Hiab T-CLX 009 opbygget på en ladbil.

- Effer 955 kranen udstilles på en færdig opbygning, mens også den helt store Effer 1405 vises på palle. Kranen er bestilt til en kunde.

- Der kommer også en Volvo demo-opbygning med en Hiab X-HiDuo 258 EP-5 kran med et såkaldt tømmerlad. Den er opbygget i SAWO’s Lemvig-afdeling (Vandborg Karosserifabrik).

- Selvfølgelig viser vi også masser af vores egenproducerede wirehejs og Multilifts kroghejs. Nopa-salget går forrygende, og der vil være flere eksempler på hele træk med både kærrer, tippelad og påhængsvogne.

Indendørs kran

En af de store nyheder for messegæsterne bliver de hollandske Hoeflon-kraner, som SAWO begyndte at forhandle for et år siden - med stor succes. Det er kraner, som kan arbejde frit. Der er også modeller, som er elektriske.

- Det er første gang, Hoeflon udstilles på transportmesse, og vi har store forventninger til interessen blandt de besøgende, siger Vivian.

En anden nyhed er en elektrisk medbringertruck, Moffett E4. Forventningen er, at den vil den elektriske afløser for den mest solgte model, Moffett M4. Den giver kunderne mulighed for at køre miljørigtigt.

Rekruttering og service

På standen vil vi også slå et slag for at få kranmekanikerlærlinge og flere medarbejdere på vores værksteder. Vi viser en lille film og har værkførere tilstede under hele messen, udtaler direktør for værksteder og eftermarked, Steffen Frommelt. Vi ønsker både at snakke med de unge, snakke med de kommende nye medarbejdere - og så vil vi også snakke service med kunderne.

Konkurrencer

Udenfor kommer SAWO til at vise flere store opbygninger; men der bliver også et par konkurrencer for publikum. Traditionen tro vil SAWO gerne finde Danmarks hurtigste kranfører. Derfor er der indrettet en bane, hvor kranførerne kan vise deres færdigheder.

- Der bliver også en konkurrence for truckførere, der skal samle et stort SAWO-logo, slutter Vivian K. Knudsen, som håber på rigtig mange besøgende.

Artiklen er en del af temaet Transport 2021.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078