23948sdkhjf

Mere end 23.000 til transportmesse

Som de fleste havde håbet på, blev Transport 2021 en dundrende succes.

Efter tre messedage kunne MCH Messecenter Herning lørdag gøre status over en særdeles vellykket transportmesse. Fra alle sider var stor glæde over igen at kunne mødes – udstillerne, de besøgende og arrangørerne udtrykte stor tilfredshed med arrangementet.

I alt besøgte 23.681 fagfolk Transport 2021 fra torsdag til lørdag, så der er smil på læben hos alle – ikke mindst administrerende direktør Georg Sørensen, MCH.

- Efter en lang nedlukning er det med en særlig glæde, vi står her i dag. Vi har samlet tusindvis af fagfolk. Vi har mødt mange tilfredse udstillere og besøgende.

- Jeg vil gerne rette en stor tak til både messekomité og udstillere for tilliden. Og tak til de besøgende for at bakke op om transportbranchens messe og mødested. De mange positive udsagn bekræfter værdien af det personlige møde på messerne.

SAWO: Det giver værdi at være med
I det stærke udstillerfelt kunne man finde SAWO, som har været en fast del af udstillingen gennem alle årene.

- Det giver meget stor værdi for os at være på transportmessen i Herning. Det er her, vi møder alle vores kunder og får mulighed for at vise vores produkter, siger Ivan Chrost, bestyrelsesformand hos SAWO.

- Vi er den største i Norden inden for vores felt. Det forpligter. Vores messedeltagelse en stor investering med stand både indendørs og udendørs, mange involverede medarbejdere og et stort produktsortiment. 

- Det siger sig selv, at de penge skal tjenes ind igen; men vi kunne allerede på messens andendag konkludere, at der har været rigeligt at lave.

Ivan Chrost afslørede også, at den 3.000 kvadratmeter store stand allerede er booket til Transport 2023.

MAN: Der var hele tiden gang i den
Blandt de 280 udstillere var også de store lastbilimportører Mercedes-Benz, Iveco, DAF, Scania og MAN. Sidstnævnte fremhævede værdien af at kunne møde kunderne igen.

- Der har været mange besøgende og gang i den hele tiden, så vi er yderst tilfredse, sagde Claus Lindholm, markedskommunikationschef hos MAN Truck & Bus.

- Efter lang tids coronatørke er det fantastisk for os at være på Transport igen og møde alle vores kunder. I en moderne verden kan man se det meste på nettet; men at se og prøve produkterne fysisk, mødes og netværke med kunderne - det kan man på messen,

Scania: Den grønne udvikling er nået langt
Også hos Scania var der stor positivitet efter tre veloverståede messedage.

- De fleste af os har været hjemme under corona, så folk har virkelig glædet sig til at komme ud og møde hinanden, sagde Jannie Christiansen, marketingchef for Scania Danmark.

- Det har været helt fantastisk at komme på messe og fremvise vores produkter. Vi har glædet os til at vise folk den udvikling, der er sket med vores busser og lastbiler.

- Messen viste, at branchen er langt fremme med den grønne omstilling. Da vi var på Transport i 2019, var der få eksempler på alternative brændstoffer; men da vi denne gang gik rundt i messehallerne, kunne man virkelig se, hvor hurtigt det er gået de seneste to år. Den grønne omstilling er på vej, og det er noget, vi står sammen om i branchen, sagde hun.

Næste transportmesse til april i 2023
Foruden de 280 udstillere bød Transport 2021 på et væld af aktiviteter, hvor de besøgende havde rig mulighed for at fylde oplevelsestanken.

Samtidig kunne der hentes ny viden i området Grøn Transport, hvor udstilling og konferencer gav et indblik i den grønne omstilling af den tunge transport, ligesom Danske Speditører afholdt konferencen Fremtidens Logistik, som satte fokus på både muligheder og udfordringer inden for digitalisering og klima i logistikbranchen.

Transport 2021 blev gennemført samtidig med Entreprenør & Håndværk. I alt blev begge messer besøgt af 33.418.

Og der er knap to år til vi mødes næste gang. MCH kan allerede nu bebude, at Transport 2023 holdes 20.-22. april 2023.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.14