23948sdkhjf

Vognmandslauget har fået ny oldermand

Henrik Tofteng er valgt til ny oldermand i Vognmandslauget i København. Han afløser Jørgen K. Jensen der har beklædt posten siden 2005.

Det betyder, at den nye forsamling, som samler vognmændene i København, består af Henrik Tofteng som oldermand, mens Winnie Grant er viceoldermand/frue. De øvrige medlemmer – kaldet bisiddere – er Steen Tofteng, Steen Heick, Lars Mouritsen, Lykke M. Jensen, René Lausten og Majbrit Hald.

Henrik Tofteng har været viceoldermand i foreningen i en del år. Han er oprindelig uddannet elektriker, men kom i 1984 ind i familievirksomheden, som i dag bærer hans navn – Henrik Tofteng A/S.

Det er en vognmandsforretning, der startede i 1945 med at køre renovation i Københavns kommune. I dag er det en moderne virksomhed, som har fokus på genbrug, miljø og affaldshåndtering på hele Sjælland.

Vognmandslauget er en af de største  organisatoriske enheder i DTL. Ved udgangen af 2020 bestod Lauget af et bredt udvalg af både store og små vognmandsforretninger. Der har været en beskeden nettonedgang i medlemstallet, men til gengæld repræsenterer Lauget stadig imponerende 711 millioner kroner i lønsum. Medlemmerne havde tilsammen godt 1.620 ansatte, der betjente 1.118 lastbiler og 201 varebiler

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.14