23948sdkhjf

15 nye trailere til lavtgående fly

TIP og Wallenborn udvider samarbejdet med 15 nye trailere.

TIP Trailer Services leverer 15 fabriksnye trailere til Wallenborn Scandinavia A/S. Der er tale om 10 stk. Krone køletrailere med rullebund og fem mega-gardintrailere fra Kässbhohrer ligeledes med rullebund. De skal bruges til at køre luftfragt mellem terminaler og lufthavne i en trafik, der populært kaldes for "lavtgående fly".

Wallenborn blev etableret i Luxembourg i 1920 og er i dag Europas største operatør af luftfragt på landevejen (RFS, Road Feeder Service). Virksomheden oplever en eksplosiv vækst og fremgang ´lige for tiden, hvilket de nye trailere og udvidelsen af flåden skal støtte op om.

- Vi har gennem mange års samarbejde fået et godt og tillidsfuldt samarbejde med TIP, hvis leasingløsninger og værkstedsnetværk opfylder de behov, vi har som transportvirksomhed, udtaler Thomas Guldving, der er fleetmanager hos Wallenborn.

Morten Hakmann, der er kommerciel direktør for TIP i Danmark og Norge returnerer Guldvings udtalelse.

- Vi har i mange år haft et tæt samarbejde med Wallenborn. Det er et samarbejde, der er baseret på gensidig forståelse og tillid. Vi er rigtig glade for, at Wallenborn endnu engang har valgt os som leverandør af deres nye trailere.

TIP Trailer Services råder over en flåde på 120.000 trailere/assets i Europa og Canada. I de nordiske lande er flåden på over 16.000 trailere. Netværket af serviceværksteder er nu oppe på 16 i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Wallenborn råder over en flåde på mere end 900 trailere, hvoraf en stor del kører med luftfragt. Wallenborg overtog i 2009 den danske luftfragtsoperatør Haugsted Air Cargo Services.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.328