23948sdkhjf

MAN åbner nyt center for brugte køretøjer

MAN åbner et TopUsed-center ved filialen i Avedøre. Her samles al handel med brugte lastiler, varebiler og busser i Storkøbenhavn og på Sjælland i én afdeling.

- I takt med et stigende transportmarked sammenholdt med den globale svære leveringssituation af nye køretøjer, har vi de seneste år oplevet en stigende dansk efterspørgsel på brugte køretøjer. Derfor er tidspunktet lige nu helt rigtigt til at fokusere endnu mere på salget af brugte køretøjer til københavnske og sjællandske kunder, siger Claus Lindholm, markeds- og pressechef hos MAN Truck & Bus i Danmark.

- Som en naturlig konsekvens af dette, åbner et TopUsed i Avedøre, hvor vi i forvejen har en full service filial med salg og service af nye lastbiler, varebiler og busser.

Ny salgskonsulent
For at kunne betjene kunderne bedst muligt, har MAN ansat Christian Weber, som ny salgskonsulent i TopUsed afdelingen.

Christian har et stort kendskab til både lastbiler og varebiler, og er derfor den rette til at tage en dialog med, for de kunder, som overvejer at købe en nyere brugt last- eller varebil, i stedet for en ny. Christian vil ligeledes indgå i en tæt dialog med salgskonsulenterne hos MAN i Greve og Avedøre, når kundernes bruge køretøjer skal vurderes i forbindelse med en evt. byttepris.

 MAN har i forvejen TopUsed-centre i Padborg og Kolding.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.174