23948sdkhjf

Næsten tomme hylder af brugt materiel

Det går godt med salget af brugte lastbiler og varebiler. Faktisk går det så godt, at der lige nu nærmest er udsolgt på de danske lagre.

Det oplyser MAN Last og Bus, som netop har åbnet et TopUsed center i Avedøre. Det skal dække København og Sjælland, npår der skal handles brugte MAN-køretøjer.

- For at dække den store indenlandske efterspørgsel er vores TopUsed afdeling begyndt at opkøbe lastbiler og varebiler i udlandet – faktisk på de samme eksportmarkeder, som vi også benytter som afsætningskanal, når lagrene er for store, oplyser Claus Lindholm, presse- og markedschef i MAN Last & Bus.

- Under normale omstændigheder er det danske marked ikke stort nok til at kunne aftage alle de brugte MAN-køretøjer, som handles ind og tages i bytte, når nye køretøjer sælges. Derfor sælges de brugte MAN lastbiler, varebiler og busser rundt omkring i hele verden.

Af samme årsag har det været naturligt for MAN, at placere sit hovedsæde for MAN TopUsed i Padborg, tæt ved den dansk/tyske grænse.

For at have mere fokus på salget af brugte køretøjer til danske slutkunder, åbnede MAN TopUsed i 2017. endnu et TopUsed center i Kolding.

- Dette var en naturlig disposition, da vi i 2017 begyndte at markedsføre varebilen MAN TGE og derfor også begyndte at handle med brugte varebiler, fo9rtæller Claus Lindholm.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.187