23948sdkhjf

Nu kommer HIAB’s største kran

Den svensk/finske producent af kraner, HIAB, kommer nu med sin største kran til dato – HIAB iQ 1188.

Der er tale om en kran med lang rækkevidde og en stor løftekapacitet, men med et let og kompakt design.

Den har ydeevnen som en 110 ton/meter kran, men den ligner en 90-ton/meter kran i størrelsen.

- Det betyder, at den kan monteres på 4-akslede køretøjer og stadig give plads til nyttelast, fortæller markektingkoordinator Vivian K. Knudsen fra SAWO, der er den danske importør af HIAB-kraner.

- Det unikke forhold mellem ydeevne og vægt er muligt takket være det nye patenterede armsystem, V12-Power.

- En del kunder ønsker store kraner i en mindre kranpakke for at øge fleksibiliteten, reducere driftsomkostningerne og forbedre brændstofeffektiviteten. Et er netop muligt med den nye kran.

Nye funktioner
HIAB iQ 1188 HiPro er den første kran i IQ-serien, som skal sætte en ny standard for præcis kranstyring, høje hastigheder og personlige indstillinger. Samtidig introduceres nye funktioner, der vil gøre krankørsel sikrere end nogensinde før for både chaufføren og hans omgivelser.

Det nye SPACEevo styresystem gør det muligt at betjene kranen meget præcist, selv ved høje hastigheder. Styresystemet er baseret på en åben teknisk platform, der muliggør løbende opdateringer.

Kranen betjenes af en ny fjernbetjening, CombiDrive4, der giver mere information, mere beskrivende fejlkoder og har større farveskærme. CombiDrive 4 har feedback via vibrationer og øget batterilevetid. Det er muligt for den enkelte kranfører at vælge personlige indstillinger for hastighed og kranreaktion.

Hver enkelt bruger af kranen kan have egen opsætning der nemt skiftes, via udskiftning af batteriet.

Den nye kran kan blandt andet fås som 9+6, med den nye Jib 155Q eller med 10 udskud uden Jib.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.171